Problem logging into OWA after installing Exchange 2010


(UPDATE: This is resolved by Exchange RU9)

Do you still have have Exchange 2007 and 2010  coexisting in the same environment and after you installed 2010 come users couldn’t access OWA anymore.?

Your getting this error:

“The mailbox you’re trying to access isn’t currently available. If the problem continues, contact your helpdesk”

AND in the application event log you have and Event ID 46 source MSExchange OWA

The issue may be you are trying to us CAS 2010 to CAS 2007 proxy and you don’t have the correct files on the 2010 server.

To resolve

1. From the 2007 Exchange server copy the following folder to 2010:

      “\Program Files\Microsoft\Exchange Server\Client Access\Owa\8.x.xxx.x

Copy the highest numbered 8.x.xxx.x folder to the Exchange 2010 Client Access server:

      “\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\Client Access\Owa”

the 2010 OWA directory should look some thing like this

image

2. Then run IISRESET from and elevated command prompt

6 thoughts on “Problem logging into OWA after installing Exchange 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s